Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü

CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi, 2018 yılı anketi

Kıymetli mezunlarımız, siz de araştırmaya katılarak daha iyi bir kariyer planlaması için gelecek nesillere destek olabilirsiniz.

CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi, üniversiteye hazırlanan gençlere ve kariyerine yön vermek isteyen mezunlara; üniversiteler, bölümler ve iş yaşamı hakkında ışık tutan ulusal bir araştırmadır.

Türkiye’deki tüm üniversitelerin mezun deneyimleri üzerine kurgulanmış araştırmada; istihdamdan ücrete, eğitim kalitesinden üniversitelerin yurt, burs ve sosyal yaşam olanaklarına kadar pek çok temel göstergenin test edilmesi amaçlanmaktadır.

Sizler de 2018 yılı araştırmasına aşağıdaki linki tıklayarak katılabilir, toplu analiz sonuçlarına anketin son sayfasından ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

Ankete katılmak için tıklayınız

Daha çok üniversite ve bölüm verisine ulaşılabilmesi için, üniversite mezunu yakınlarınıza CALIBRE’yi yanıtlamasını önerebilirsiniz.