ÇOMÜ'lü olmak ne demektir? Tecrübelerinizi genç arkadaşlarınız ile paylaşmak ister misiniz?

ÇOMÜ'lü olmak sizce neyi ifa etmektedir? Bu konudaki duygu, düşünce ve önerilerinizi paylaşın, yeni tercihte bulunacak genç arkadaşlarınız ile buluşturalım.

Kıymetli mezunlarımız,

Üniversitemizde eğitimlerini tamamlayan mezunlarımız olarak sizler, üniversitemizin gururu olmanın ötesinde hem halen okumakta olan hem de üniversite tercih aşamasında olan genç kardeşleriniz için birer başarı örneğini teşkil etmektesiniz.

Eğitim hayatınız boyunca Üniversitemizde ve Çanakkale'mizde yaşadığınız tüm deneyimler, sizler için birer anı olarak hatıralarınız arasına kaydedilirken, bu tecrübe ve bilgiler sizden sonraki nesiller için oldukça kıymetli bir değeri ifade etmektedir.

Bu kıymetli deneyimlerinizi paylaşmanız halinde, sizlerden sonraki genç arkadaşlarınızın yollarına ışık tutabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bizler, bu değerin bilincinde olarak, bugüne kadar Üniversitemizden mezun olmuş tüm öğrencilerimizin tecrüblerini hem birbirileri arasında hem de mevcut öğrencilerimiz ile paylaşabilecekleri kanallar oluşturmak üzere yola çıktık.

ÇOMÜ'lü olmak sizce neyi ifa etmektedir?

Paylaşımlarınızı sadece kısa ifade ve cümleler şeklinde de yansıtabileceğiniz gibi, düz metin olarak hazırlayarak bizlere ulaştırabilirsiniz.

Hazırladığınız metinleri omik@comu.edu.tr adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Artık bu deneyimleri paylaşabileceğiniz yeni bir koordinatörlüğümüz var

Üniversitemizin 25. kuruluş yılında kurulan ve çalışmalarına başlayan Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğümüz rehberliğinde hem sayısı yüz bine ulaşan mezunumuzun kendi aralarında iletişim kurabileceği hem de tecrübelerini elli bine yakın mevcut öğrencilerimiz ile paylaşabilecekleri platformlar oluşturulması planlamaktadır.