Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü

Gelin, siz de bu büyük ailedeki yerinizi alın

Her birimizin öğrencilik hayatından anlatmaya doyamadığı veyahut bir araya gelindiğinde hemen aklımıza geliveren güzel anıları-hikayeleri vardır.

Yıllar geçer, nesiller değişir,

ancak bu milletin 7'den 70'e neredeyse tüm fertleri,

TV'de Hababam Sınıfının maceralarına denk gelirlerse eğer,

kendilerini o ekranda sabitlenmiş bulurlar.

Bizi çeken ya da adeta yakalayan bir şeyler vardır bu yapımlarda.

Doğallığı, sadeliği, samimiyeti, masumiyeti..

Arada haylazlık yapsalar da öğrencilerin kalplerindeki iyiliği görür,

ceza verse de Mahmut Hocanın merhametini hissederiz.

Onlar da bizim kadar iyidirler aslında..

Ve bizler de onlar kadar yaramazlık yapmak isteriz öğrenciliğimizde..

Belki de bizim -ya da -benzer- hikayeleri anlattıkları için çok sevmişizdir onları.

Bu hikayerli fırsat buldukça anlatırız, arkadaşlarımızı ve hocalarımızı anarız.

Fakat yaşadığımız şu çağ iletişim çağı olarak anılırken ve halen yadettiğimiz kişiler sağ iken, hatırımızdaki bu insaları sadece hikayelerde anmamalı diye düşünüyoruz.

Gelin onlarla iletişim kurun,

Hatta hep birlikte fırsat buldukça okulunuza gelin ve bu anıları (artık tecrübeleri) sizden sonraki öğrenci kardeşleriniz ile paylaşın.

Belki nasıl kopya çektiğinizi ve yakalanıp-yakalanmadığınızı anlatırken, neden kopya çekilmemesi gerektiğine dair de bir şeyleri paylaşmak ister onlara kıymetli önerilerde bulunursunuz.

Gelin, siz de bu büyük ailedeki yerinizi alın.

Gelin, siz de Mezun Bilgi Sistemine dahil olun.

https://www.raklet.com/comu sayfasından sisteme kayıt olarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.

Bu vesileyle birbirinden kıymetli Yeşilçam oyuncularını bizlerle buluşturan bu kıymetli yapımlarda emeği geçen herkesi ve hayatını kaybetmiş tüm oyuncularımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bu gençler Mahmut Hocalarını unutmayacaklardır...