Kariyer Planlama Dersi "Ders Değerleme Formu" hakkında

Kariyer Planlama Dersi (KPD) hakkında geri bildirim almak ve ileriki dönemlerde dersin geliştirilmesi için çalışmalar yapmak amacıyla “Ders Değerleme” için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından dersi alan tüm öğrencilerin doldurması beklenen “Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu” hazırlanmıştır.

Bu doğrultuda, üniversitemizde bu dersi veren tüm eğiticilerle koordinasyon sağlanarak formun dersi alan tüm öğrencilerimiz tarafından doldurulmasını sağlanmaktadır.

“Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu” çevrim içi paylaşılmakta olup linki aşağıda iletilmiştir.

Link: https://anket.cbiko.gov.tr/Information

Anketin tek bir seferde ve yalnızca bir kez doldurulması gerekmektedir.

Öğrencilerin takip etmesi gereken adımlar:

1. Paylaşılan linke giriş yaparak e-posta kutucuğunu doldurup ankete katıl butonuna tıklamak,
  2. Anketteki tüm soruları yanıtlamak,
  3. Anketi tamamladıktan sonra “Bitir” butonunu tıklamak.

Ankete verilen yanıtlar tamamen bilimsel çalışmalar için kullanılacak ve bu amaç dışında farklı kurum, kuruluş ya da kişilerle paylaşılmayacaktır.

Önemli Not: Yukarıdaki linke tıklandığında ankete giriş ekranı açılmıyorsa ve/veya şifre istenen bir alanın yer aldığı ekran açılıyorsa; anket linkinin kopyalanıp doğrudan tarayıcının (chrome, internet explorer, safari vb.) adres çubuğuna yapıştırılmasını tavsiye ederiz. Ankete giriş için yalnızca “E-Posta” bilgisi istenmektedir, şifre girilen herhangi bir alan bulunmamaktadır.