Şehitlerin Huzurundan Söyleşisi

Üniversitemiz ve Tarih Alan Başkanlığı ortak organizasyonunda Gelibolu'dan online yayınla, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn.İsmail Kaşdemir ile tarihi alanın dünü, bugünü ve pandemi koşullarındaki durumu konuşulacak.

24 Nisan Çanakkale Kara Muharebeleri'nin 106. Yıldönümü törenleri, yine her yıl Nisan ayında Gelibolu Tarihi Alanda da anılan Anzak Günü ve ülkemiz gençlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen 57'nci Alay Vefa Yürüyüşü bu yıl pandeminin gölgesinde hatırlanacak, anılacaktır.

Bu törenlerden önce, Üniversitemiz ve Tarih Alan Başkanlığı ortak organizasyonunda tarihi alanda Aziz Şehitlerimizin huzurlarında, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn.İsmail Kaşdemir Bey ile gerçekleştirilecek online söyleşiye; tüm akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, aileleri ve Çanakkale halkımız davetlidir.

• Etkinlik Günü:             22 Nisan 2021 Perşembe
  • Etkinlik Saati:              12:00
  • Platform:                    Zoom ID: 931 3074 5873

Etkinlik, ÇOMÜ TV Youtube Kanalında da eşzamanlı olarak yayınlanacaktır.