ÇOMÜ Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı

2019 Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı etkinliğimiz, 2-4 Mayıs tarihlerinde Üniversitemiz Dardanos Yerleşkemizde gerçekleştirilecektir. Detaylar haberimizde;

Dardanos Yerleşkemizde düzenlenecek Gençlik Festivali etkinliklerimiz, bu yıl Kariyer Fuarı programları ile çok daha zengin bir içeriğe sahip.

2-4 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte her gün öğrenci topluluklarımızın düzenleyeceği programlar yanı sıra, kariyer söyleşileri de gerçekleştirilecek; kurumsal firmaların ve Üniversite mezunlarımızın da katılımları ile iş dünyasına adım atmak üzere olan öğrencilerimiz sektör temsilcileri ile buluşacaklar.

Gündüzleri bir hayli renkli geçecek festivalin her gecesinde de birbirinden kıymetli sanatçılar sahne alacaktır.

Üniversitemiz Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı etkinliklerine tüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız yanısıra kıymetli Çanakkale halkımız da davetlidir.