Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü

"Eğitim Sonrası İş Hayatı" Söyleşileri (Fen Edebiyat Fakültesi - Ziraat Fakültesi)

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü olarak, mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz ile buluşmak, mezuniyet sonrası iş hayatı ile ilgili sohbet etmek üzere Ziraat Fakültesine gidiyoruz.

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğümüz, 25 yıllık geçmişi olan kurumumuzun, bugüne kadar ülkemize kazandırdığı-yetişmesine katkı sağladığı binlerce mezunu ile kurumsal düzeyde iletişim kurmak ve ayrıca sayıları elli bine ulaşan mevcut öğrencilerimizin eğitim hayatlarına-gelişimlerine katkı sağlamak üzere Rektörlüğümüze bağlı bir birim olarak kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kendi geleceğini inşa etme aşamasında olan öğrencilerimizin, aynı zamanda ülkemiz ve dünyamızın da geleceğini şekillendirecek paydaşlardan biri olduğuna inanmakta, bu kapsamda gençlerimizin kariyerlerine destek olacak farkındalık temalı etkinlikler düzenlemekteyiz.

Bu etkinliklerden birini, bu sene mezun olacak Fen Edebiyat Fakültesi ve Ziraat Fakültesi öğrencilerimizle, 7.05.2018 Pazartesi günü saat 11:00'de Ziraat Fakültesi Amfisinde gerçekleştireceğiz.

Tüm Fen Edebiyat Fakültesi ve Ziraat Fakültesi 4. sınıf öğrencilerimiz ve hocalarımız davetlidir.

Tarih:  7.05.2018​

Saat:   11:00