"Eğitim Sonrası İş Hayatı" Söyleşileri (Gelibolu MYO)

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü olarak, mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz ile buluşmak, mezuniyet sonrası iş hayatı ile ilgili sohbet etmek üzere Gelibolu Meslek Yüksekokuluna gidiyoruz.

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğümüz, 25 yıllık geçmişi olan kurumumuzun, bugüne kadar ülkemize kazandırdığı-yetişmesine katkı sağladığı binlerce mezunu ile kurumsal düzeyde iletişim kurmak ve ayrıca sayıları elli bine ulaşan mevcut öğrencilerimizin eğitim hayatlarına-gelişimlerine katkı sağlamak üzere Rektörlüğümüze bağlı bir birim olarak kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kendi geleceğini inşa etme aşamasında olan öğrencilerimizin, aynı zamanda ülkemiz ve dünyamızın da geleceğini şekillendirecek paydaşlardan biri olduğuna inanmakta, bu kapsamda gençlerimizin kariyerlerine destek olacak farkındalık temalı etkinlikler düzenlemekteyiz.

Bu etkinliklerden bir diğerini, Gelibolu Meslek Yüksekokulunda bu sene mezun olacak olan "Deniz ve Liman İşletmeciliği", "Muhasebe ve Vergi Uygulamaları" ve "Turizm ve Otelcilik" bölümü öğrencilerimizle, 4.5.2018 Cuma günü saat 15:00'da gerçekleştireceğiz.

Tüm 2. sınıf öğrencilerimiz ve hocalarımız davetlidir.

Tarih:  4.05.2018​

Saat:   15:00