Beşiktaş 5. -online- Kariyer Günlerine katıldık (8-9 Mayıs 2021)

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile 8-9 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen ve İstanbul Beşiktaş ilçesinde yer alan liseler başta olmak üzere tüm lise öğrencilerine yönelik kariyer fuarında, ülkemizin diğer önde gelen yüksek öğrenim kurumları ile birlikte öğrencilerle buluştuk.

2023 vizyon hedefleri doğrultusunda eğitim kurumlarımızın temel amaçlarından birinin de öğrencilere özellikle de milli ve yerlilik konusunda geniş bir vizyon kazandırmanın, ülke geleceği için hayati önem taşıdığı düşüncesinden hareketle; Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçelerinde bulunan Türkiye’nin önde gelen nitelikli liselerinin öğrencileri başta olmak üzere lise öğrenciler ile ülkemiz yüksek öğrenim kurumlarını bir araya getirmeyi amaçlamayan Kariyer Fuarları düzenlemektedir.

Bu yıl 5.si düzenlenen fuar, Pandemi koşulları dikkate alınarak online olarak Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmiştir.

8-9 Mayıs 2021 tarihlerinde 2 gün süreyle düzenlenen etkinlikte, binlerce lise öğrencisi ülkemizin önde gelen Üniversiteleri ile buluşarak hem tercihlerini şekillendirmek üzere akıllarındaki sorulara cevaplar aramış hem de Üniversiteleri ve bölümlerini daha yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır.

Bizleri bu online kariyer fuarı ile öğrencilerle buluşturan başta Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve etkinliğin sorunsuz geçmesini sağlayan organizasyon ekibine teşekkür ederiz.


Etkinlik detaylarına buradan göz atabilirsiniz.