Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ misafirimizdi

Mühendislik Fakültesindeki Kariyer Planlama Dersleri kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Sn. Mehmet Uğur YAVUZ, Kamuda iş imkanları konulu ders haftasının konuğuydu.

Kariyer Planlama dersleri ile kendi kariyer yolculuklarında önce kendilerini tanıyıp ardından kamu-özel sektör ve diğer iş-gelişim imkanlarını öğrenmeye çalışan öğrencilerimiz, alanında önemli deneyimler yaşamış konukların katılımı ile de bakış açılarını zenginleştirme imkanı buluyorlar.

 

Üniversitemizin önemli bir paydaşı olan İŞKUR ve kıymetli İl Müdürü Sn.Mehmet Uğur YAVUZ'un katılım ile işlenen Kamuda İş İmkanları temalı derste, katılımcılar akıllarında yer eden birçok soruya cevap bulurken, kariyer planlama ve seçeneklerin değerlendirilmesi konularında da hem farklı deneyimleri dinleme fırsatı buldular hem de birbirinden kıymetli tavsiyeler aldılar.

 

Dersin sonunda İl Müdürümüze dersin öğretim elemanı ve Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Öğretim Görevlisi Salih Torlak  tarafından Üniversitemizde üretilen tasarım ürünlerden biri anı olarak takdim edildi.