Gıda Mühendisliği bölümü mezunumuz Cansu Demirel misafirimizdi

Kariyerine, Kolin Hotel'de Gıda Mühendisi olarak devam eden 2017 yılı mezunumuz Cansu Demirel'i Gıda Mühendisliği bölümümüzde Kariyer Planlama Dersi kapsamında ağırladık.

Mezun olduğu bölüm öğrencileri ile Kariyer Planlama Dersi Sektör Günleri kapsamında bir araya gelen mezunumuz; Çanakkale'de eğitim tercihinde bulunma, üniversite yılları, mezuniyet ve sonrasına dair birbirinden kıymetli tecrübelerini paylaştı.

Eğitim hayatlarının 2.yıllarında Kariyer Planlama Dersi ile gelecek planlarını yapma konusunda önemli adımlar atma gayreti içinde olan öğrencilerimiz, katıldıkları bu söyleşi ile de birbirinden kıymetli öneriler almış, bir yandan sorularına cevap bulurken sorulması gereken yeni soruları da keşfetmiş oldular.