Mezun adayı öğrencilerimiz ile buluştuk (Mühendislik Fakültesi)

7 Mayıs Pazartesi günü Mühendislik Fakültesinde mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz ile Kariyer Planları ve Mezuniyet Sonrası İş Hayatı ile ilgili söyleşi gerçekleştirdik.

"Eğitim Sonrası İş Hayatı" temalı söyleşi turumuz kapsamında Mühendislik Fakültemizdeydik.

Öğrencilerimiz ile hem kariyer planları hem de kendilerini mezuniyet sonrasında nasıl bir iş ortamı beklediği üzerine keyifli ve verimli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğümüzün de tanıtıldığı etkinlikte, üniversitelerin önemli bir paydaşı olan öğrencilerin hem eğitim aldıkları üniversite hem de birbirleri ile iletişimlerini devam ettirmelerinin ne denli önemli olduğunu değerlendirdik.

Keyifli söyleşimize katılımları için tüm öğrenci ve öğretim üyelerimize teşekkür ediyoruz.