Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü kuruldu

Kıymetli ÇOMÜ mezunları, artık yeni bir iletişim kanalımız var.

25. kuruluş yılını kutlayan Üniversitemizde, birçok alanda gerçekleştirilen atılımların bir parçası olarak eksikliği hissedilen bir hayalimiz daha gerçek oluyor.

Mezunlarımız ve öğrencilerimiz ile iletişimimizi güçlendirmek üzere, Rektörlüğümüze bağlı yepyeni bir birim kuruldu.

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü ismi ile kurulan birimde, hem mezunlarımız ve mezuniyet aşamasına gelen öğrencilerimiz ile daha sağlıklı bir iletişim kurmak hem de mevcut öğrencilerimizin üniversite eğitimlerini ve burada geçirdikleri süreyi daha nitelikli hale getirmek amacıyla kendilerine destek olmak üzere çalışmalar yürütülecek.

Bir üniversite için mezunları, en az öğrencileri kadar kıymetlidir.

Çalışmalarını “Öğrenci Yaşam-Kariyer Birimi” , “Öğrenci Mezun İlişkileri Birimi” ve “Etkinlik Birimi” şeklinde 3 ana başlıkta yürütecek koordinatörlüğümüzde; siz mezunlarımız ile çok daha sağlıklı bir iletişim kurmayı, mezunlarımızın kendi aralarında iletişim kurabilecekleri platformlar ve kanallar oluşturmayı ve ayrıca birlikte hem mezunlarımıza hem de öğrencilerimize katma değer sağlayacak güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz.

Birlikte neler yapacağız?

  • Önce tüm mezunlarımızla yeniden iletişime geçeceğiz. Güncel bilgileri ile Mezun Bilgi Sisteminde yer almalarını sağlayacağız.
  • Mezunlarımızın birbirleri ile iletişime geçmelerini, profesyonel networklerini güçlendirmelerini, yeni iş bağlantıları kurmalarını destekleyeceğiz.
  • Mezunlarımız ile mevcut öğrencilerimiz arasında köprüler kuracağız, mezunlarımızın deneyimlerinden öğrencilerimizin faydalanabileceği projeler hazırlayacağız.
  • Birlikte eğleneceğiz, başarı ve sevinçlerimizi paylaşacağız. Sıkıntılarımıza ortak olacağız.
  • Biz büyük bir aileyiz. Aile olmanın sorumluluğunu taşıyacağız. Hem bunun avantajlarını kullanıp bundan tüm üyelerimizin de faydalanmasını sağlayacağız.

 

Kuruluş yönergemize göz atmak ister misiniz?

Koordinatörlük yönergesi okumak için tıklayınız.

 

Gelin siz de bu büyük ailedeki yerinizi alın.

Mezun Bilgi Sistemine Ön Kayıt için tıklayın.