Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde 2021 Hemşirelikte Kariyer Günleri gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Hemşirelik bölümünde her yıl düzenlenmekte olan "Hemşirelikte Kariyer Günleri" bu yıl da online olarak gerçekleştirildi.

22 Mayıs Cumartesi günü 13.00-16.00 saatleri arasında çevrimiçi gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimiz ve konuşmacılar Microsoft Teams uygulaması üzerinden katılım sağladılar.

Etkinlikte Kariyer Merkezimiz adına Kariyer Yolculuğu konulu sunumu gerçekleştiren Öğr.Gör. Salih TORLAK'ın dışında

• ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Sn. Nazmiye SINMAZ
  • Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Basın ve İletişim Sorumlusu/Eğitim Hemşiresi Sn. Filiz Öksüz ERDOĞAN
  • Akademide ve Klinikte Kariyer Gelişimi sunumu ile Ankara Üniversite Hemşirelik Fakültesinden Doç.Dr. Sn. İlknur Münevver GÖNENÇ
  • Şehir Hastanesi’nde Hemşire Olmak sunumu ile  Ankara Şehir Hastanesinden Hemşire Melek KİRENLİ,(ÇOMÜ Mezunu)
  • Özel Hastane’de Hemşire Olmak sunumu ile Acıbadem Fulya Hastanesinden Eğitim ve Gelişim Hemşiresi Ercan YAZICI (ÇOMÜ Mezunu) katılımcı oldular.

Uzakların yakın olduğu, katılımcıların fiziki olarak ayrı yerlerde bulunmasına karşın aynı duyguda buluşabildiği keyifle dinlenen sunumlar, öğrencilerimizden de tam not aldı.