Web 3.0'da Kariyer Olanakları söyleşisi gerçekleştirildi

SIFLabs Yatırım Direktörü Sn. Ozan Temiz ile Web 3.0 ve Kariyer Olanakları üzerine tüm üniversitemiz öğrencilerinin katılımına açık olarak çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide şu başlıklar ele alındı.

• Bugünkü söyleşide web 3.0 kavramını konuşuyorsak aslında hangi kavramları, olayları konuşuyoruzdur? Web 3.0 tanımına ve hangi gelişmelerin web 3.0 olduğuna değinebilir miyiz?
  • Bu web 3.0’ın önceki versiyonlardan farkı nedir?
  • Kısaca-gelecek nereye gidiyor? -ana konudan ve ciddiyetten biraz uzaklaşmak için
  • Webin geleceği ve getirdikleri hayatımızda-somut yaşamda ne tür değişikliklere sebep olacak/olması bekleniyor?
  • Geleceğin iş yaşamında, iş yapma biçimlerinde ne tür değişikliklere sebep olacağı öngörülüyor?
  • Bu gelişmelere ilişkin doğacak meslekler neler olabilir?
  • Bu alanlarda çalıştırılması planlanan/çalışmayı planlayacak kişilerden beklenenler neler olacaktır?
  • Kendi geleceği için kariyer planlaması yapan gençler, sizce nelere dikkat etmeliler?
  • Bugün, dinleyiciler kadar genç olsaydınız, neyi daha farklı yapmayı dilerdiniz?