2022 Bahar Kariyer Etkinlikleri

2022 Bahar döneminde Üniversitemiz genelinde tüm akademik birim ve bölümlerde düzenlenmesi planlanan kariyer etkinliklerine buradan göz atabilirsiniz

Etkinlik Tarihi Etkinliğin Düzenleneceği Akademik Birim/Bölüm Etkinlik Detayları Etkinlik Duyurulu Linki
5.06.2022 Siyasal Bilgiler Fakültesi Suyu Uslu Kullanmak adlı etkinlik planlanmaktadır.  
15.06.2022 Yenice MYO- El Sanatları Bölümü Yıl sonu Sergisi planlanmaktadır.   
19.06.2022 Mühendislik Fakültesi-Çevre Müh Çevre Mühendisliği Bölümünde Mezun Buluşması planlanmaktadır.  
Bahar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Haziran ayı içerisinde de mezun buluşması etkinliğinin düzenlenmesi planlanmaktadır.  
Bahar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kariyer Etkinlikleri/Mezun Buluşmaları kapsamında özel sektör (Dardanel, Altınkılıç vb.), kamu kurum ve kuruluşları ile irtibata geçilecek ve davetli konuşmacılar belirlenmesi planlanmaktadır.  
Bahar Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi- Çalışma Ek. Ve End. İlişk. 2022 Bahar yarıyılında Mezun öğrencilerle online buluşma planlanmaktadır.  
Bahar Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi-Maliye 2022 Bahar yarıyılında Mezun öğrencilerle online buluşma planlanmaktadır.  
Bahar Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi-Kamu Yönetimi 2022 Bahar yarıyılında Mezun öğrencilerle buluşma ve kariyer etkinliği planlanmaktadır.  
Bahar Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi- İktisat 2022 Bahar yarıyılında Mezun öğrencilerle online buluşma planlanmaktadır.