Trakya Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF) seni bekliyor!

23-24 Mart tarihlerinde Trakya Namık Kemal Üniversitesindeyiz

Kariyer yolculuğuna büyük bir adımla başlamak ister misin?

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları ile Türkiye’nin önde gelen işverenleri, 40 gün boyunca 11 farklı şehirde gençlerle buluşuyor!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde, 4 üniversitenin desteği ile düzenlenecek Trakya Kariyer Fuarı’na seni de bekliyoruz!

Her bölümden öğrenci ve mezunlara yönelik Kariyer Fuarında;

• İş/staj imkanı yakalama şansı,
  • Mülakat simülasyonları, atölye/örnek olay çalışmaları,
  • Kariyer söyleşileri,
  • Kurum tanıtımları,
  • İşveren kariyer sohbetleri,
  • Alanında uzman kişilerle tanışma fırsatı ve daha birçoğu seni bekliyor!

Fuar Tarihi: 23-24 Mart 2022

Fuar Alanı: TEKIRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNIVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MERKEZ KAMPÜSÜ

Üniversiten her gün yeni katılımcı işverenleri sisteme ekleyecek, işverenler de fuarda düzenleyecekleri etkinlikleri Yetenek Kapısı'nda yayımlayacaktır. “Fuar Etkinlikleri” listesinde yer alan etkinlikleri inceleyip, ilgini çekenlere başvurabilirsin. Takipte kalmayı unutma :)

*Fuara giriş için Yetenek Kapısı üzerinden "Trakya Kariyer Fuarı"na başvurmalı ve fuar sayfasından indirebileceğin ya da e-posta adresinden ulaşabileceğin QR kodunu fuar alanına girişte görevlilere okutmalısın.

Detaylar için: trakyakaf.nku.edu.tr