TrakyaKAF Kariyer Fuarı 21-22 Şubat Tarihlerinde Edirne’de Düzenlenecek

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin (CBİKO) koordinasyonunda ülke genelinde bölgesel olarak düzenlenen Kariyer Fuarlarından Trakya Kariyer Fuarı (TrakyaKAF) bu yıl Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde ve bölgedeki 4 Üniversitenin (Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi) ortaklığında, 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde Edirne-Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde düzenlenecektir.

Trakya bölgesinde ilk defa 2020 yılında düzenlenen ve 295 farklı kurum ile 30 binin üzerinde öğrenciyi bir araya getiren Trakya Kariyer Fuarı, 2023 yılında da “Yetenek Her Yerde” temasıyla özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çok sayıda kurumu, öğrenci ve mezunlar ile aynı platformda buluşturacak.

Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânı bulabilecek, öğrenci ve mezunlarımız da firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında ilk ağızdan bilgi alabilecekler.

Bölgedeki 5 üniversitenin işbirliği ile düzenlenecek bu büyük organizasyonda yer almak ve geleceğimiz gençlerimizin kariyer yolculuklarına katkı sağlamak isteyen tüm paydaşlarımızı, ev sahibi üniversitenin ya da Üniversitemizin kariyer merkezleri ile iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Fuar Web Sayfası: https://kariyerfuari.trakya.edu.tr

Ev Sahibi Üniversite İletişim

Trakya Üniversitesi | Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Balkan Yerleşkesi 22030 Edirne

Öğr.Gör. Ayşe Çelik TAŞKIN