Kariyer Söyleşileri, (Güzel Sanatlar, İletişim ve Mimarlık Fakülteleri)

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü olarak, İŞKUR ile ortaklaşa düzenlenecek söyleşide, son sınıf öğrencilerimiz ile buluşmak, kendilerine eğitim sonrasındaki hayatları ile ilgili tavsiyelerde bulunmak üzere Güzel Sanatlar Fakültemize gidiyoruz.

19 Ekim 2018 Cuma günü 14:00'da Necip Fazıl Kısakürek Salonunda gerçekleştirilecek söyleşi, 2 oturum olarak planlanmıştır.

İlk oturumda; Güzel Sanatlar, İletişim ve Mimarlık Fakültelerimizin kıyemtli Dekanları ile gerçekleştirilecek sohbette, hocalarımızın kendi tecrübelerinden yola çıkarak Kariyer basamaklarındaki karar alma süreçleri masaya yatırılacak.

İkinci oturumda ise Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü (İŞKUR)'dan gelecek deneyimli ekip, iş arama süreçlerinde yaşanan zorluklar ve dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bir eğitim gerçekleştirecektir.