"2023 Memur-Sen Tez Ödülleri" Kapsamında Mezunumuza Ödül

Mezun öğrencimiz Dr. Avni Akın Ürünal 2023 "Memur-Sen Tez Ödülleri" doktora kategorisinde üçüncülük ödülü almıştır.
Memur-Sen Akademi tarafından kamu görevlileri sendikacılığı ve çalışma hayatıyla ilgili akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Memur-Sen Tez Ödülleri" törenle sahiplerini buldu.

Tez ödülleri 9 ayrı kategoride verilirken, ÇOMÜ ailesinin üyesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Doktora Programından 2022 yılında mezun olan öğrencimiz Dr. Avni Akın Ürünal “Kamu Politikalarına Davranışsal Yaklaşım: Davranışsal Kamu Politikası Özelinde Bir Uygulama” başlıklı teziyle doktora kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi olmuştur.

Sayın Dr. Avni Akın Ürünal’ı ve danışmanı Biga İİBF öğretim üyemiz Doç. Dr. Filiz Tufan Emini Kurtuluş’u gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.