Bayramiç MYO Çocuk Gelişimi Bölümü Kariyer Söyleşisine katıldık

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü Dr. Öğr. Üyesi Merve ÖNOL moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiye Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih TORLAK birimimiz adına katıldı. Koordinatörlük hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından kariyer planlama ve mezuniyet sonrası yapılması gerekenlere dair bilgiler paylaşıldı. Öğrencilerim kariyer gelişimlerine destek olabilmek ve yine çevrimiçi eğitim imkanlarını daha iyi değerlendirebilmek amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Programın akışında sektör temsilcileri, ilgili paydaşlar da konu ile ilgili deneyimlerini aktarırken, program dilek ve temenniler sunularak sona ermiştir.