Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde Kariyer Merkezi 2022-23 Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Üniversitemiz kalite güvencesi çalışmaları ve 2022-23 yılı Kariyer Merkezi Koordinasyon toplantıları kapsamındaki toplantısı Biga İktisadi İdari ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirildi.

Kariyer Planlama Dersi veren Öğretim Elemanları, Fakülte ve Bölüm Mezun İlişkileri Koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Öğr.Gör. Salih Torlak tarafından hem mevcut durumda yürütülen işler hem de faaliyet konularına göre gelecek planlarına ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Toplantıda ele alınan konu başlıkları;

  • Kariyer Planlama Dersi (KPD) içerik, amaç ve hedefleri ile bölüm ve akademik birime özel çıktıları; paydaşlarla ilişkiler ve misafir katılımı konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
  • Ayrıca mezun ilişkileri kapsamında, mezun veritabanı hakkındaki güncel çalışmalar, Telegram kullanımı, amaç ve birime özel hedefleri,
  • Kariver Fırsatları ile ilgili olarak; Kariyer Merkezi hesapları, yetenekkapisi.org, Ulusal Staj Programı, bölgesel ilanlar- fırsatlar, kısmi zamanlı çalışmalar, Yetenek Heryerde vb. fuarlar, teknik geziler, yarışmalar, bölüme özel faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı yaşanan sorunlar, eksikler, çözüm önerileri, dilek ve temenniler ile sonlandı.