Derece yapan mezunlarımız ile bir araya geldik

Pandemi sürecinde 2020 ve 2021 yıllarında üniversitemizden derece ile mezun olmuş olan öğrencilerimiz ile yine online bir oturumda buluştuk

Covid 19 Pandemisi birçok alanda olduğu gibi eğitim-öğretim faaliyetlerimizde de köklü değişikliklere sebep olmuş, bu süreçte derslerimizi online sistemler üzerinde işlerken, mezun olan öğrencilerimiz için de tören ve buluşmalarımız büyük oranda online olarak gerçekleştirilebilmişti.

Bu süreçte uzaktan-online gerçekleştirilen mezuniyet etkinlikleri sebebiyle ayrı bir burukluk yaşamış ancak sağlığın en öncelikli konu olması, ayrıca online olarak da bir araya gelmenin mümkün olduğunun dikkate alınması ile bu burukluk bir ölçüde hafiflemişti.

Kalite çalışmaları kapsamında bir dış paydaşımız olan mezunlarımızla iletişim kurmak ve bu iletişimi geliştirmek amacıyla tüm akademik birimlerimizde çalışmalar yürütülürken, Kariyer Merkezimiz olarak özellikle derece yapan mezunlarımızla bir araya gelmeyi ve bir dış paydaş kontrol ekibi kurmayı planlayarak, 2020 ve 2021 yıllarında derece ile mezun olan öğrencilerimiz ile online oturumlardan bir araya geldik.

Oldukça keyifli geçen görüşmelerde, geliştirilebilecek işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunulduktan sonra gelecek çalışma planı için sözler alındı.