ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi gerçekleştirildi

Üniversitemizde başta Mühendislik Fakültesi öğrencilerimize yönelik olarak "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" gerçekleştirildi.

Kalite konusunda bir bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 25 Kasım 2020 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz başta olmak üzere Üniversitemiz öğrencilerine Ankara merkezli uluslararası belgelendirme kuruluşu Sigmacert Akademi tarafından ücretsiz ve online olarak 2 saatlik ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Dinleyicilere katılım belgesi verilen ve Kalite Yönetimi Uygulamaları konusunda giriş seviyesinde bilgilendirici olan eğitimde öğrencilerimizin sorularını sabırla yanıtlayan Sigmacert Akademi Sorumlusu Sn. Rukiye ADBAY CiHAN'a ve eğitim organizasyonu için Sigmacert Akademi'ye teşekkür ederiz.