ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Eğitimi gerçekleşti

Üniversitemiz Kariyer Merkezi ile Sigmacert Uluslararası Belgelendirme kuruluşu işbirliğinde çevrimiçi ortamda Kalite Yönetim Sistemleri eğitimi gerçekleştirildi

Üniversitemizde özellikle teknik alanlarda eğitim alan öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin kalite standartları konusunda bilinçlenmeleri ve bu alandaki standartlara yönelik belgeler ile ilgili eğitimlere dair bilgi alabilmeleri amacıyla her yıl düzenlenen Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Eğitimi, bu yıl da Sigmacert Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri şirketinin desteği ile çevrimiçi ortamda gerçekleşti.

Eğitimci Rukiye Adbay Cihan’ın keyifli sunumu ile gerçekleşen eğitimin ardından, eğitime katılan 120’nin üzerinde öğrencimize, dijital katılım belgeleri bildirdikleri e-posta adresleri üzerinden iletildi.

Düzenledikleri bu ücretsiz eğitimler ile üniversite öğrencilerinden desteklerini esirgemeyen Sigmacert Global Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa Cihan’a ve Eğitim Sepeti ailesine, ayrıca eğitimci Sn.Rukiye Adbay Cihan’a şükranlarımızı sunarız.