Kariyer Merkezi 2023-2024 Koordinasyon Toplantısı gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kariyer Merkezi 2023 - 2024 Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

20 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.00'da Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal yönetti. 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı planlamaları kapsamındaki toplantıya, Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak ve akademik birim temsilcileri katılım gösterdi.

Toplantıda; Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü’nün kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği değişim ve yürüttüğü çalışmaların yanı sıra Koordinatörlüğe yüklenen görevler ve hedefler değerlendirildi. Akademik birim, bölüm ve programlardaki temsilcilik yapılanması, iş birliği yapılabilecek tüm iç ve dış paydaşlar, düzenlenmesi hedeflenen kariyer faaliyetlerine ilişkin detaylar, mezunlarla iletişim konusunda yürütülecek çalışmalar ile ulaşılması beklenen hedefler görüşüldü. Sosyal transkript çalışmaları başta olmak üzere destek verilmesi gereken konular da ele alındı.