Mühendislik Fakültemizde Kariyer Merkezi Akademik Birim toplantısı gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi Kariyer Merkezi Birim Koordinasyon Toplantısı  Mühendislik Fakültesi Dekanlık Salonunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tolga Bekler’in başkanlığında, akademik bölüm temsilcileri, Öğrenci, Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim ve Kariyer Planlama dersini veren akademik personel hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilmiş olup aşağıdaki kararlar alınmıştır.

  • 27 – 28 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek TRAKYA KARİYER FUARI hakkında öğrencilere duyuruların yapılması ve en geç 21 Aralık tarihinde öğrenci katılım sayısını bölüm temsilcilerine bildirilmesi. Ulaşım günübirlik olup araç organize edilecektir. Fuar hakkında detaylı bilgi ve başvurular için linkler aşağıda paylaşılmıştır.
  • Birim Koordinasyon toplantılarını dönem başı olacak şekilde senede 2 kere yapılacak olup, bu toplantılara öğrenci temsilcilerinin de katılımları teşvik edilmelidir.
  • Akademik bölümlerin her yıl güz ve bahar dönemlerinde en az 1 olmak üzere yüzyüze veya çevrim içi kariyer söyleşileri gerçekleştirecektir.
  • 2023-2024 Bahar döneminde Mühendislik Fakültesi Kariyer Günü organize edilecektir.
  • Öğrencilerin kariyer etkinliklerin haberdar olmaları ve katılımlarının teşvik edilmesi için düzenlenen organizasyonlara akademik ve idari personelin katılımı sağlanmalıdır.
  • Planlanan kariyer etkinliklerinin Öğrenci, Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü’ne duyurusu yapılacaktır.