Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kariyer Merkezi İle İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, bilgi ve deneyim aktarımı kapsamında bir araya geldi. SUBÜ Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Seda GÖKDEMİR EKİCİ ve Prof. Dr. Sinan ESEN ile ÇOMÜ Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Dr. Hafize Seçtim ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman Özer, Üniversite-Kamu-Sanayi-Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği (ÜKSAS) Koordinatörü Dr. Kadir YILMAZ, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörü Dr. Savaş GÜRDAL, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru KANYILMAZ POLAT ve Gökçeada MYO Müdürü Dr. Gülay KESKİN'in katıldığı toplantıda SUBÜ öğretim üyeleri UPEP projesi deneyimlerini aktardı. Toplantı karşılıklı işbirliklerin geliştirilmesine yönelik dilek ve temennilerle son buldu.