Trakya Kariyer Fuarı Kapsamında Ziyaret

27-28 Aralıkta gerçekleştirilecek olan Trakya Kariyer Fuarı kapsamında dış paydaşlar ile temaslar devam etmektedir.

27-28 Aralıkta gerçekleştirilecek olan Trakya Kariyer Fuarı kapsamında dış paydaşlar ile temaslar devam etmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti. Toplantıda birim koordinatörü Dr. Hafize Seçtim'de hazır bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında, 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Edirne’de düzenlenecek Trakya Kariyer Fuarı’na Çanakkale Ticaret Borsası üyesi firmaları davet etti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin kentle bütünleşen bir üniversite haline geldiğini belirten Başkan Abdullah Deniz, bu konudaki çabaları nedeniyle Rektör Erenoğlu’na teşekkürlerini iletti. 

İşbirliklerin devam etmesi, önümüzdeki projelerin kente fayda sağlaması inancıyla karşılıklı dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.