Hakkımızda

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü (ÖMİK), Üniversitemiz Senatosu'nun 24.05.2017 tarihli ve 06 sayılı toplantısı 29 nolu kararı ile kurulmuş, 01.03.2024 tarihli ve 04 sayılı toplantısı ile "Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü" olarak ismi düzenlenmiştir.

30 yılı aşkın geçmişi olan kurumumuzun, bugüne kadar ülkemize kazandırdığı-yetişmesine katkı sağladığı binlerce mezunu ile kurumsal düzeyde iletişim kurmak ve ayrıca sayıları elli bine ulaşan mevcut öğrencilerimizin eğitim hayatlarına-gelişimlerine katkı sağlamak üzere okulumuzun tüm akademik ve idari birimleri ile işbirliği içinde çalışmalar yürütülmektedir.

Öğrenci ve mezunlarımız ile ilgili birim amaçlarımıza ve hedeflenen faaliyetlerimize "Amaç ve Hedeflerimiz" yanısıra "Projelerimiz" sayfalarımızdan göz atabilirsiniz.

Gelin siz de bu büyük ailedeki yerinizi alın.

İlgili mezun ağına katılabilmek için, mezun olduğunuz akademik birimin web sayfasındaki "Kalite Güvence ve İç Kontrol" başlığı altında yer alan "Mezunlarımız" sayfasını görüntüleyebilir, sayfada yer alan davet bağlantı linkinden bölümünüz/programınız için açılan gruba katılabilirsiniz.

Her daim iletişimde kalmak dileğiyle, sağlıcakla