Bilimsel Yayın ve Dergiler Koordinatörlüğü ile İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kariyer ve Mezun ilişkileri Koordinatörlüğü ile Bilimsel Yayın ve Dergiler Koordinatörlüğü arasında iç paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Birim koordinatörleri Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim ve Dr. Öğr. Üyesi Filiz Mutlu ile Koordinatör yardımcısı  Öğr. Gör. Fatma Akçay ve Öğr. Gör. Handenur Sunal Işık’ın katılım sağladığı toplantıda, işbirliğini geliştirmeye dönük yapılacak çalışmaların yanı sıra, lisansüstü öğrencilere yönelik akademik yayın yapma temasında ortak çalışma gruplarının oluşturulmasına karar verildi. Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim ziyaretleri için teşekkür ederken, karşılıklı dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.