Çanakkale Medical Park Hastanesi ile Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü ile Çanakkale Medical Park arasında dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim, Koordinatör yardımcısı  Öğr. Gör. Fatma Akçay ve idari personel Yunus Emre Aygül toplantıda hazır bulundu. Medical Parkı temsilen İnsan Kaynakları Müdürü Baki Yüzer, Kurumsal İletişim Sorumlusu Okay Ilgın ve Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Eyce katıldı. Toplantıda Üniversitemizin ilgili bölüm öğrencilerinin stajyer problemi için atılacak adımlar, mezun öğrencilerimize yönelik istihdam için işbirlik yöntemleri ve 12 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversite öğrencilerine fayda oluşturulması adına işbirliklerin geliştirilmesine karar verilirken, karşılıklı dilek ve temennilerle toplantı son buldu.