Şehitlerin Huzurundan Söyleşisi gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Tarih Alan Başkanlığı ortak organizasyonunda Gelibolu'dan online yayınla düzenlenen, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn.İsmail Kaşdemir'in konuk olduğu söyleşide, tarihi alanın dünü, bugünü ve pandemi koşullarındaki durumu konuşuldu.

24 Nisan Çanakkale Kara Muharebeleri'nin 106. Yıldönümü törenleri, yine her yıl Nisan ayında Gelibolu Tarihi Alanda da anılan Anzak Günü ve ülkemiz gençlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen 57'nci Alay Vefa Yürüyüşü bu yıl pandeminin gölgesinde hatırlanacak, anılacaktır.

Bu törenlerden önce, Üniversitemiz ve Tarih Alan Başkanlığı ortak organizasyonunda 22 Nisan 2021 Perşembe günü 12.00'de Zoom platformu üzerinden tarihi alanda Aziz Şehitlerimizin huzurlarında, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn. İsmail Kaşdemir ile bir online söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Ayvacık Meslek Yüksekokulumuzdan Öğr.Gör. Adnan Şimşek'in yaptığı söyleşiye, tüm akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, aileleri yanısıra Çanakkale halkımız da davetliydi.

 

Kaçıranlar için söyleşinin kaydı ÇOMÜ TV Youtube kanalında bu linkten izlenebilmektedir. 

Etkinlik duyurusu linki: http://omik.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/sehitlerin-huzurundan-soylesisi-r56.html